Huizenmarkt Betsy Perkbuurt in Amstelveen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Betsy Perkbuurt

Woningmarkt Betsy Perkbuurt

Betsy Perkbuurt is een buurt in de wijk Bovenkerk - Westwijk Noord en plaats Amstelveen binnen de gemeente Amstelveen. Deze buurt telt volgens het CBS 10.605 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Betsy Perkbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 459.424 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 459.424
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Betsy Perkbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Betsy Perkbuurt is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Betsy Perkbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Betsy Perkbuurt.

Woningen recent verkocht in Betsy Perkbuurt

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Betsy Perkbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Betsy Perkbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Betsy Perkbuurt. Een maisonnette in Betsy Perkbuurt komt het meest (46%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Betsy Perkbuurt

In Betsy Perkbuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Betsy Perkbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Betsy Perkbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Betsy Perkbuurt
Binnenring: Nederland

Betsy Perkbuurt waar ligt dat?

Woningen te koop Betsy Perkbuurt

Wil je een huis kopen in Betsy Perkbuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Betsy Perkbuurt . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Betsy Perkbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Betsy Perkbuurt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Betsy Perkbuurt. Zoek je huurwoning in Betsy Perkbuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Betsy Perkbuurt

Starterswoningen in Betsy Perkbuurt zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Betsy Perkbuurt zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Betsy Perkbuurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Betsy Perkbuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Betsy Perkbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Betsy Perkbuurt is 5.215 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.579 euro).

Leeftijden Betsy Perkbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Betsy Perkbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Betsy Perkbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Betsy Perkbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Bovenkerk - Westwijk Noord in de gemeente Amstelveen.

Bovenkerk Buitenplaatsenbuurt Betsy Perkbuurt Legmeer Landschappenbuurt Theaterbuurt

Alle straten van Betsy Perkbuurt

Betsy Perkbuurt bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.