Huizenmarkt Bovenkerk - Westwijk Noord in Amstelveen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bovenkerk - Westwijk Noord

Woningmarkt Bovenkerk - Westwijk Noord

Bovenkerk - Westwijk Noord is een wijk in de plaats Amstelveen binnen de gemeente Amstelveen. Deze wijk telt volgens het CBS 10.605 inwoners. Momenteel staan er 41 woningen te koop en zijn er recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bovenkerk - Westwijk Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 684.467 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 41
Woningen recent verkocht 59
Gemiddelde vraagprijs € 684.467
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Bovenkerk - Westwijk Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bovenkerk - Westwijk Noord is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bovenkerk - Westwijk Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bovenkerk - Westwijk Noord.

Woningen recent verkocht in Bovenkerk - Westwijk Noord

Er zijn recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bovenkerk - Westwijk Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bovenkerk - Westwijk Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bovenkerk - Westwijk Noord. Een eengezinswoning in Bovenkerk - Westwijk Noord komt het meest (31%) voor. Daarna komt een galerijflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bovenkerk - Westwijk Noord

In Bovenkerk - Westwijk Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bovenkerk - Westwijk Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bovenkerk - Westwijk Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bovenkerk - Westwijk Noord
Binnenring: Nederland

Bovenkerk - Westwijk Noord waar ligt dat?

Woningen te koop Bovenkerk - Westwijk Noord

Wil je een huis kopen in Bovenkerk - Westwijk Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bovenkerk - Westwijk Noord . Er staan momenteel 41 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bovenkerk - Westwijk Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bovenkerk - Westwijk Noord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bovenkerk - Westwijk Noord. Zoek je huurwoning in Bovenkerk - Westwijk Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bovenkerk - Westwijk Noord

Starterswoningen in Bovenkerk - Westwijk Noord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bovenkerk - Westwijk Noord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bovenkerk - Westwijk Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bovenkerk - Westwijk Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bovenkerk - Westwijk Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bovenkerk - Westwijk Noord is 5.260 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.976 euro).

Leeftijden Bovenkerk - Westwijk Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bovenkerk - Westwijk Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bovenkerk - Westwijk Noord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bovenkerk - Westwijk Noord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bovenkerk - Westwijk Noord

Bovenkerk Buitenplaatsenbuurt Betsy Perkbuurt Legmeer Landschappenbuurt Theaterbuurt