Huizenprijzen en de huizenmarkt Aadorp-Oost in Almelo

Begrijp de huizenprijzen in Aadorp-Oost Almelo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Aadorp-Oost Almelo

Aadorp-Oost is een buurt in de wijk Aadorp en plaats Almelo binnen de gemeente Almelo. Deze buurt telt volgens het CBS 1.525 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aadorp-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 392.884 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 392.884
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Aadorp-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aadorp-Oost is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aadorp-Oost kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Aadorp-Oost

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aadorp-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aadorp-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aadorp-Oost. Een eengezinswoning in Aadorp-Oost komt het meest (71%) voor. Daarna komt een bungalow met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aadorp-Oost

In Aadorp-Oost wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aadorp-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aadorp-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Aadorp-Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Aadorp-Oost vergeleken met de Almelo en Nederland.

Huizenprijzen in Aadorp-Oost Almelo

Starterswoningen in Aadorp-Oost Almelo zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Aadorp-Oost Almelo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aadorp-Oost Almelo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Aadorp-Oost Almelo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Aadorp-Oost Almelo

Wil je een huis kopen in Aadorp-Oost Almelo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aadorp-Oost Almelo . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Aadorp-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aadorp-Oost.

Bekijk alle koopwoningen in Aadorp-Oost Almelo. Zoek je huurwoning in Aadorp-Oost Almelo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Aadorp-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aadorp-Oost is 2.779 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.461 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Aadorp-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aadorp-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Aadorp-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Aadorp-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Aadorp in de gemeente Almelo.

Aadorp-West Aadorp-Oost Bedrijvenpark Twente Verspreide huizen wijk 20

Alle straten van Aadorp-Oost

Aadorp-Oost bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.