logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Aadorp

Begrijp de huizenprijzen in Aadorp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Aadorp

Aadorp is een plaats in de gemeente Almelo. Deze plaats telt volgens het CBS 73.949 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aadorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 411.607 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 411.607
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Aadorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aadorp is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aadorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Aadorp

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aadorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aadorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aadorp. Een eengezinswoning in Aadorp komt het meest (69%) voor. Daarna komt een bungalow met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aadorp

In Aadorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aadorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aadorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Aadorp

Starterswoningen in Aadorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Aadorp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aadorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Aadorp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Aadorp

Wil je een huis kopen in Aadorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aadorp . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aadorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aadorp.

Bekijk alle koopwoningen in Aadorp. Zoek je huurwoning in Aadorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Aadorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aadorp is 3.321 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.579 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Aadorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aadorp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Aadorp

Aadorp bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.