logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Vroonermeer-Zuid in Alkmaar

Begrijp de huizenprijzen in Vroonermeer-Zuid Alkmaar met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vroonermeer-Zuid Alkmaar

Vroonermeer-Zuid is een buurt in de wijk Vroonermeer en plaats Alkmaar binnen de gemeente Alkmaar. Deze buurt telt volgens het CBS 5.005 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vroonermeer-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 526.193 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 526.193
Percentage gezinnen met kinderen 53%

Verkoopduur woningen in Vroonermeer-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vroonermeer-Zuid is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vroonermeer-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vroonermeer-Zuid.

Woningen recent verkocht in Vroonermeer-Zuid

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vroonermeer-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vroonermeer-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vroonermeer-Zuid. Een eengezinswoning in Vroonermeer-Zuid komt het meest (42%) voor. Daarna komt een galerijflat met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vroonermeer-Zuid

In Vroonermeer-Zuid wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vroonermeer-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vroonermeer-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Vroonermeer-Zuid Alkmaar

Starterswoningen in Vroonermeer-Zuid Alkmaar zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vroonermeer-Zuid Alkmaar zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vroonermeer-Zuid Alkmaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vroonermeer-Zuid Alkmaar? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vroonermeer-Zuid Alkmaar

Wil je een huis kopen in Vroonermeer-Zuid Alkmaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vroonermeer-Zuid Alkmaar . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vroonermeer-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vroonermeer-Zuid.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Vroonermeer-Zuid Alkmaar.

Bekijk alle koopwoningen in Vroonermeer-Zuid Alkmaar. Zoek je huurwoning in Vroonermeer-Zuid Alkmaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vroonermeer-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vroonermeer-Zuid is 3.798 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.247 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vroonermeer-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vroonermeer-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vroonermeer-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vroonermeer-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Vroonermeer in de gemeente Alkmaar.

Vroonermeer-Zuid Vroonermeer-Noord

Alle straten van Vroonermeer-Zuid

Vroonermeer-Zuid bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.