logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Vroonermeer-Noord in Alkmaar

Begrijp de huizenprijzen in Vroonermeer-Noord Alkmaar met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vroonermeer-Noord Alkmaar

Vroonermeer-Noord is een buurt in de wijk Vroonermeer en plaats Alkmaar binnen de gemeente Alkmaar. Deze buurt telt volgens het CBS 5.005 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vroonermeer-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 647.913 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 647.913
Percentage gezinnen met kinderen 53%

Verkoopduur woningen in Vroonermeer-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vroonermeer-Noord is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vroonermeer-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vroonermeer-Noord.

Woningen recent verkocht in Vroonermeer-Noord

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vroonermeer-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vroonermeer-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vroonermeer-Noord. Een eengezinswoning in Vroonermeer-Noord komt het meest (94%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vroonermeer-Noord

In Vroonermeer-Noord wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vroonermeer-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vroonermeer-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Vroonermeer-Noord Alkmaar

Starterswoningen in Vroonermeer-Noord Alkmaar zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vroonermeer-Noord Alkmaar zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vroonermeer-Noord Alkmaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vroonermeer-Noord Alkmaar? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vroonermeer-Noord Alkmaar

Wil je een huis kopen in Vroonermeer-Noord Alkmaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vroonermeer-Noord Alkmaar . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Vroonermeer-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vroonermeer-Noord.

Bekijk alle koopwoningen in Vroonermeer-Noord Alkmaar. Zoek je huurwoning in Vroonermeer-Noord Alkmaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vroonermeer-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vroonermeer-Noord is 4.811 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.865 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vroonermeer-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vroonermeer-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vroonermeer-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vroonermeer-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Vroonermeer in de gemeente Alkmaar.

Vroonermeer-Zuid Vroonermeer-Noord

Alle straten van Vroonermeer-Noord

Vroonermeer-Noord bestaat uit 33 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.