logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nassaukwartier en Hout in Alkmaar

Begrijp de huizenprijzen in Nassaukwartier en Hout Alkmaar met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nassaukwartier en Hout Alkmaar

Nassaukwartier en Hout is een buurt in de wijk Zuid en plaats Alkmaar binnen de gemeente Alkmaar. Deze buurt telt volgens het CBS 14.440 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nassaukwartier en Hout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 722.289 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 722.289
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Nassaukwartier en Hout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nassaukwartier en Hout is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nassaukwartier en Hout moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nassaukwartier en Hout.

Woningen recent verkocht in Nassaukwartier en Hout

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nassaukwartier en Hout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nassaukwartier en Hout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nassaukwartier en Hout. Een eengezinswoning in Nassaukwartier en Hout komt het meest (27%) voor. Daarna komt een herenhuis met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nassaukwartier en Hout

In Nassaukwartier en Hout wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nassaukwartier en Hout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nassaukwartier en Hout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Nassaukwartier en Hout

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nassaukwartier en Hout vergeleken met de Alkmaar en Nederland.

Huizenprijzen in Nassaukwartier en Hout Alkmaar

Starterswoningen in Nassaukwartier en Hout Alkmaar zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nassaukwartier en Hout Alkmaar zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nassaukwartier en Hout Alkmaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nassaukwartier en Hout Alkmaar? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nassaukwartier en Hout Alkmaar

Wil je een huis kopen in Nassaukwartier en Hout Alkmaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nassaukwartier en Hout Alkmaar . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nassaukwartier en Hout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nassaukwartier en Hout.

Bekijk alle koopwoningen in Nassaukwartier en Hout Alkmaar. Zoek je huurwoning in Nassaukwartier en Hout Alkmaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nassaukwartier en Hout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nassaukwartier en Hout is 5.303 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.712 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nassaukwartier en Hout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nassaukwartier en Hout vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nassaukwartier en Hout

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nassaukwartier en Hout. De buurt zelf valt binnen de wijk Zuid in de gemeente Alkmaar.

Kooimeer Dillenburg en Stadhouderskwartier Staatsliedenkwartier en Landstraten Oud-Rochdale Emmakwartier Nassaukwartier en Hout Oranjepark Cranenbroek Bloemwijk en Zocherkwartier Burgemeesterskwartier

Alle straten van Nassaukwartier en Hout

Nassaukwartier en Hout bestaat uit 28 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.