Alle woningmarktinfo Landelijk gebied-West

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Landelijk gebied-West

Een eerste blik op Landelijk gebied-West

Landelijk gebied-West is een buurt in de gemeente Alkmaar. Deze buurt telt volgens het CBS 12.435 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Landelijk gebied-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.305.691 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 1.305.691
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Landelijk gebied-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Landelijk gebied-West is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Landelijk gebied-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Landelijk gebied-West.

Woningen recent verkocht in Landelijk gebied-West

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landelijk gebied-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Landelijk gebied-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Landelijk gebied-West. Een eengezinswoning in Landelijk gebied-West komt het meest (38%) voor. Daarna komt een villa met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Landelijk gebied-West

In Landelijk gebied-West wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Landelijk gebied-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Landelijk gebied-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Landelijk gebied-West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Landelijk gebied-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Landelijk gebied-West vergeleken met de Alkmaar en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Landelijk gebied-West

Wil je een huis kopen in Landelijk gebied-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Landelijk gebied-West . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Landelijk gebied-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Landelijk gebied-West.

Zoek je huurwoning in Landelijk gebied-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Landelijk gebied-West.

Huizenprijzen in Landelijk gebied-West

Starterswoningen in Landelijk gebied-West zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Landelijk gebied-West zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Landelijk gebied-West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Landelijk gebied-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Landelijk gebied-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Landelijk gebied-West is 4.502 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.627 euro).

Leeftijden Landelijk gebied-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Landelijk gebied-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Landelijk gebied-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Landelijk gebied-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Est in de gemeente Alkmaar.

De Hoef III en IV De Hoef I en II Bergerwegkwartier Bergerhof en Blaeustraatkwartier Bergermeer Landelijk gebied-West

Alle straten van Landelijk gebied-West

Landelijk gebied-West bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen