Alle woningmarktinfo De Hoef I en II

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Hoef I en II

Een eerste blik op De Hoef I en II

De Hoef I en II is een buurt in de gemeente Alkmaar. Deze buurt telt volgens het CBS 12.435 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in De Hoef I en II. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 273.432 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 83
Gemiddelde vraagprijs € 273.432
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in De Hoef I en II

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Hoef I en II is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Hoef I en II moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Hoef I en II.

Woningen recent verkocht in De Hoef I en II

Er zijn recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Hoef I en II. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Hoef I en II.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Hoef I en II. Een portiekflat in De Hoef I en II komt het meest (49%) voor. Daarna komt een galerijflat met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Hoef I en II

In De Hoef I en II wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Hoef I en II

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Hoef I en II (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Hoef I en II
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Hoef I en II

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Hoef I en II vergeleken met de Alkmaar en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in De Hoef I en II

Wil je een huis kopen in De Hoef I en II? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Hoef I en II . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Hoef I en II alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Hoef I en II.

Zoek je huurwoning in De Hoef I en II? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in De Hoef I en II.

Huizenprijzen in De Hoef I en II

Starterswoningen in De Hoef I en II zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in De Hoef I en II zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Hoef I en II zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Hoef I en II? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Hoef I en II

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Hoef I en II is 2.825 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.552 euro).

Leeftijden De Hoef I en II

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Hoef I en II vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Hoef I en II

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Hoef I en II. De buurt zelf valt binnen de wijk Est in de gemeente Alkmaar.

De Hoef III en IV De Hoef I en II Bergerwegkwartier Bergerhof en Blaeustraatkwartier Bergermeer Landelijk gebied-West

Alle straten van De Hoef I en II

De Hoef I en II bestaat uit 33 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen