Alle woningmarktinfo Poortugaal in gemeente Albrandswaard

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Poortugaal

Een eerste blik op Poortugaal

Poortugaal is een plaats in de gemeente Albrandswaard. Deze plaats telt volgens het CBS 25.200 inwoners. Momenteel staan er 48 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Poortugaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 522.929 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 48
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 522.929
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Poortugaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Poortugaal is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Poortugaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Poortugaal.

Woningen recent verkocht in Poortugaal

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Poortugaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Poortugaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Poortugaal. Een eengezinswoning in Poortugaal komt het meest (64%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Poortugaal

In Poortugaal wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Poortugaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Poortugaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Poortugaal
Binnenring: Nederland

Poortugaal waar ligt dat?

Woningen te koop in Poortugaal

Wil je een huis kopen in Poortugaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Poortugaal . Er staan momenteel 48 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Poortugaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Poortugaal.

Zoek je huurwoning in Poortugaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Poortugaal.

Huizenprijzen in Poortugaal

Starterswoningen in Poortugaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Poortugaal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Poortugaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Poortugaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Poortugaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Poortugaal is 3.871 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.677 euro).

Leeftijden Poortugaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Poortugaal vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Poortugaal

Poortugaal bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.