logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Poortugaal

Begrijp de huizenprijzen in Poortugaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Poortugaal

Poortugaal is een plaats in de gemeente Albrandswaard. Deze plaats telt volgens het CBS 26.357 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Poortugaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 533.736 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 39
Gemiddelde vraagprijs € 533.736
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Poortugaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Poortugaal is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Poortugaal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Poortugaal.

Woningen recent verkocht in Poortugaal

Er zijn recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Poortugaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Poortugaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Poortugaal. Een eengezinswoning in Poortugaal komt het meest (66%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Poortugaal

In Poortugaal wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Poortugaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Poortugaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Poortugaal

Starterswoningen in Poortugaal zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Poortugaal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Poortugaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Poortugaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Poortugaal

Wil je een huis kopen in Poortugaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Poortugaal . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Poortugaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Poortugaal.

Bekijk alle koopwoningen in Poortugaal. Zoek je huurwoning in Poortugaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Poortugaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Poortugaal is 4.049 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.785 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Poortugaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Poortugaal vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Poortugaal

Poortugaal bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.