Huizenprijzen en de huizenmarkt in Frieschepalen

Begrijp de huizenprijzen in Frieschepalen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Frieschepalen

Frieschepalen is een plaats in de gemeente Opsterland. Deze plaats telt volgens het CBS 38.975 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Frieschepalen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 323.291 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 323.291
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Frieschepalen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Frieschepalen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Frieschepalen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Frieschepalen.

Woningen recent verkocht in Frieschepalen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Frieschepalen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Frieschepalen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Frieschepalen. Een eengezinswoning in Frieschepalen komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Frieschepalen

In Frieschepalen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Frieschepalen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Frieschepalen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Frieschepalen

Starterswoningen in Frieschepalen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Frieschepalen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Frieschepalen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Frieschepalen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Frieschepalen

Wil je een huis kopen in Frieschepalen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Frieschepalen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Frieschepalen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Frieschepalen.

Bekijk alle koopwoningen in Frieschepalen. Zoek je huurwoning in Frieschepalen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Frieschepalen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Frieschepalen is 3.336 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.550 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Frieschepalen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Frieschepalen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Frieschepalen

Frieschepalen bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.