Herman Gorterlaan 9

€ 235.000 k.k.
Appartement te koop

Herman Gorterlaan 9 5644 SC Eindhoven

68 m2 wonen 2 kamers

Vraagprijs € 235.000 k.k. Geschatte woningwaarde € 223.000 - 247.000 Geschatte woningwaarde

Dit verzorgde 2-kamerserviceappartement ligt op de begane grond van woonzorgcentrum Kortonjo en beschikt over een eigen tuintje welke direct aan de groenvoorziening grenst waardoor het lekker ruim en vrij aanvoelt. Verder beschikt het appartement over een ruime woonkamer met een moderne open keuken, open doorgang naar de slaapkamer, licht betegelde badkamer en een praktische inpandige berging.

Dit appartement is exclusief bedoeld voor personen vanaf 55 jaar en biedt alle mogelijke faciliteiten om prettig, veilig en zelfstandig te wonen met de aanvullende mogelijkheid tot zorg-, dienst- en serviceverlening.

Het betreft een woning in een normaal appartementengebouw waarin je zelfstandig je eigen leven kunt leiden en waar je, indien gewenst, van allerlei faciliteiten gebruik kunt maken en indien nodig ook invulling kunt laten geven aan een stuk zorgbehoefte.

Samen met de woonzorgcentra Wissehaege, 't Lint, Residentie Gennep en De Veldheer maakt Kortonjo deel uit van Parc Gennep. De appartementen hebben van oudsher al een uitstekende reputatie vanwege het prettige woonklimaat, de aanwezig faciliteiten, de centrale ligging in het stadsdeel Stratum en de nabijheid van het natuur- en recreatiegebied De Genneper Parken.

INDELING APPARTEMENT:
Entree. In de hal bevinden zich de meterkast en een bergkast. Vanuit de hal zijn de woonkamer, badkamer en inpandige berging te bereiken.

De ruime woonkamer is een fijne en lichte ruimte van circa 24 m² met een grote raampartij en de videofooninstallatie. Op de vloer ligt een nette laminaatvloer, welke doorloopt in de hal, keuken en slaapkamer.

De open keuken is voorzien van een lichte en moderne keukeninrichting in een hoekopstelling met een spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. De diverse boven- en onderkasten bieden voldoende bergruimte.

De ruime slaapkamer van circa 13 m² staat in open verbinding met de woonkamer en biedt toegang tot de badkamer en het tuintje.

De licht betegelde badkamer is uitgerust met een inloopdouche met een thermostaatkraan, handdouche en regendouche, een wandcloset en een wastafelmeubel met een spiegelkast.

De ruime inpandige berging biedt veel praktische bergruimte. Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting.

Het fijne tuintje is voorzien van een elektrisch zonnescherm en biedt een prettig zicht op de naastgelegen groenvoorziening, waardoor het lekker ruim aanvoelt. De tuin is verhard, is gelegen op het oosten en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een ruime tuinset.

INDELING BEGANE GROND EN GEZAMENLIJKE RUIMTES:
Op de begane grond is een goed gesorteerde winkel voor de dagelijkse boodschappen aanwezig. Ook zijn hier een kapsalon, pedicure, internetcafé, restaurant, bibliotheek, wasserette, biljartgelegenheid, jeu-de-boules club, leeshoek en riante recreatieruimte voor diverse activiteiten gelegen. De huisarts of fysiotherapeut hebben hier een aparte behandel/spreekkamer. Op geregelde tijden is de bar in de recreatiezaal open en u kunt in het complex tevens terecht voor post- en bankzaken, er is een klussendienst, een kapel/kerkzaal en een vergaderzaal. Het is mogelijk om maaltijden aan huis te laten bezorgen of gebruik te maken van het restaurant en voor gasten zijn er enkele logeerkamers beschikbaar.

ALGEMEEN:
- Het appartement is enkel bestemd voor personen met een leeftijd van minimaal 55 jaar.
- Het appartement is voorzien van blokverwarming en houten kozijnen met isolerende beglazing.
- De servicekosten bedragen circa € 347,- per maand inclusief een voorschot stookkosten.
- Het appartementencomplex is voorzien van een gezamenlijke fietsenberging.
- Het complex maakt deel uit van het woonzorgcentrum van de Vitalis Zorggroep.
- Alle appartementen zijn voorzien van een alarmeringssysteem. In geval van nood kan hier gebruik van worden gemaakt. Er is dag en nacht gekwalificeerde zorg aanwezig.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Kenmerken

Overdracht
Bouw
 • Soort appartement Portiekflat, Verzorgingsflat
 • Bouwjaar 1975
Energie
Oppervlakten & inhoud
 • Gebruiksoppervlakten
 • Wonen 68 m2
 • Inhoud 220 m3
Indeling
 • Aantal kamers 2 kamers
Buitenruimte
 • Ligging woning aan drukke weg, in woonwijk, vrij uitzicht
 • Zonneterras: 17m2 (op het oosten)
Parkeergelegenheid
 • Soort parkeergelegenheid Vrij parkeren
Onderhoud
 • Binnen Goed
 • Buiten Goed
Kadastrale gegevens
 • STRATUM C 1243

Actuele woningwaarde van Herman Gorterlaan 9 in Eindhoven

Geschatte vraagprijs
€ 223.000 - 247.000 februari 2023

Verandering sinds jan
geen (0%)
Vooruitzicht 1 jaar
€ 227.900 (-3.02%)
Laatste koopsom

Wat is de geschatte verkoopprijs?

Check het Huispedia Waarderapport voor Herman Gorterlaan 9 en ontdek de verwachte verkoopprijs, interesse en het biedgedrag.

€ 000.000
Prijsontwikkeling en historie

“We zien dat de woningwaarde van Herman Gorterlaan 9 sinds januari gelijk is gebleven. We verwachten dat deze komend jaar weer gaat dalen. Wil je meer weten over de actuele verkoopwaarde, de lokale markt en toegang tot alle inzichten die alleen makelaars hebben? Bekijk het complete waarderapport .”

realtor
Bart Woningmarktexpert bij Huispedia
Waardebepaling op basis van
De waardebepaling van Herman Gorterlaan 9 is gemaakt op basis van vergelijkbare recente koopwoningen in de buurt. Log in om deze te kunnen bekijken.
Heb je geen Huispedia-account? Meld je gratis aan

Maandlasten Wat worden mijn maandlasten?

11,750
Je bedrag 800,- /mnd
Benieuwd hoeveel je maximaal kunt lenen?

Vergelijk 30+ hypotheekverstrekkers en bereken eenvoudig je maximale hypotheek. Zie zo direct wat je maximaal kunt lenen voor een woning.

Gemeente

Eindhoven


Geschatte belasting € 40,- /mnd

De getoonde cijfers zijn de gemiddelde voor de gemeente Eindhoven. Het geschatte totaalbedrag kan afwijken van de werkelijkheid. Dit is afhankelijk van de WOZ-waarde van Herman Gorterlaan 9 en het aantal bewoners.

Bekijk hier meer informatie over alle WOZ-waarden en OZB-tarieven van Eindhoven.

Geschatte kosten 21,- /mnd
 • 1 persoonAlleen
 • 2 persoonsSamen
 • klein gezinKlein gezin
 • Middel gezinMiddel gezin
 • Groot gezinGroot gezin
Geschatte kosten ,- /mnd
Geschatte kosten 25,95 /mnd
Geschatte kosten 100,- /mnd
Let op: Dit bedrag is een schatting. De precieze VvE-bijdrage voor Herman Gorterlaan 9 is nog niet bij ons bekend.

Bereikbaarheid De bereikbaarheid van Herman Gorterlaan 9 is redelijk tot goed.

Treinstation
10 min. fietsen
2,82 km
Bushalte
2 min. lopen
0,12 km
Centrum
9 min. fietsen
2,41 km
Snelweg afrit
3 min. rijden
1,35km
Supermarkt
8 min. lopen
0,61 km
Kinderopvang
5 min. lopen
0,38 km
Basisonderwijs
11 min. lopen
0,84 km
Voortgezetonderwijs
4 min. fietsen
1,01 km
sluiten
Kaart wordt geladen

Herman Gorterlaan 9

5644 SC Eindhoven