Alle woningmarktinfo de Woude in gemeente Castricum

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in de Woude

Een eerste blik op de Woude

de Woude is een plaats in de gemeente Castricum. Deze plaats telt volgens het CBS 35.590 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in de Woude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 563.687 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 563.687
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in de Woude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in de Woude is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in de Woude kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in de Woude

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in de Woude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond de Woude.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in de Woude. Een eengezinswoning in de Woude komt het meest (45%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling de Woude

In de Woude wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat de Woude

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van de Woude (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: de Woude
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in de Woude

Wil je een huis kopen in de Woude? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in de Woude . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in de Woude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in de Woude.

Zoek je huurwoning in de Woude? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in de Woude.

Huizenprijzen in de Woude

Starterswoningen in de Woude zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in de Woude zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in de Woude zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in de Woude? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs de Woude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in de Woude is 4.688 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.651 euro).

Leeftijden de Woude

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in de Woude vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van de Woude

de Woude bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen