logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in de Woude

Begrijp de huizenprijzen in de Woude met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in de Woude

de Woude is een plaats in de gemeente Castricum. Deze plaats telt volgens het CBS 36.345 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in de Woude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 853.883 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 853.883
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in de Woude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in de Woude is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in de Woude kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in de Woude

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in de Woude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond de Woude.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in de Woude. Een eengezinswoning in de Woude komt het meest (46%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling de Woude

In de Woude wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat de Woude

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van de Woude (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in de Woude

Starterswoningen in de Woude zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in de Woude zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in de Woude zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in de Woude? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop de Woude

Wil je een huis kopen in de Woude? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in de Woude . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in de Woude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in de Woude.

Bekijk alle koopwoningen in de Woude. Zoek je huurwoning in de Woude? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in de Woude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in de Woude is 3.693 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.283 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden de Woude

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in de Woude vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van de Woude

de Woude bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.