De Huizenmarkt in de Woude (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in de Woude

Woningmarkt de Woude

de Woude is een plaats in de gemeente Castricum. Deze plaats telt volgens het CBS 35.590 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in de Woude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 702.976 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 702.976
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in de Woude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in de Woude is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in de Woude kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in de Woude

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in de Woude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond de Woude.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in de Woude. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in de Woude. Een eengezinswoning in de Woude komt het meest (45%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling de Woude

In de Woude wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat de Woude

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van de Woude (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: de Woude
Binnenring: Nederland

de Woude waar ligt dat?

Woningen te koop de Woude

Wil je een huis kopen in de Woude? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in de Woude . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in de Woude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in de Woude.

Bekijk hier alle koopwoningen in de Woude. Zoek je huurwoning in de Woude? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in de Woude

Starterswoningen in de Woude zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in de Woude zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in de Woude zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in de Woude? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs de Woude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in de Woude is 3.283 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.913 euro).

Leeftijden de Woude

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in de Woude vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van de Woude

de Woude bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.