De Huizenmarkt in De Falom (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Falom

Woningmarkt De Falom

De Falom is een plaats in de gemeente Dantumadiel. Deze plaats telt volgens het CBS 18.905 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Falom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 386.522 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 386.522
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in De Falom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Falom is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Falom moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Falom.

Woningen recent verkocht in De Falom

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Falom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Falom.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Falom. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Falom. Een eengezinswoning in De Falom komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 45% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Falom

In De Falom wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Falom

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Falom (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Falom
Binnenring: Nederland

De Falom waar ligt dat?

Woningen te koop De Falom

Wil je een huis kopen in De Falom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Falom . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Falom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Falom.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Falom. Zoek je huurwoning in De Falom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Falom

Starterswoningen in De Falom zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Falom zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Falom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Falom? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Falom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Falom is 2.305 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.257 euro).

Leeftijden De Falom

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Falom vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Falom

De Falom bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.