logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Damwâld

Begrijp de huizenprijzen in Damwâld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Damwâld

Damwâld is een plaats in de gemeente Dantumadiel. Deze plaats telt volgens het CBS 19.194 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Damwâld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 418.680 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 418.680
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Damwâld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Damwâld is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Damwâld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Damwâld.

Woningen recent verkocht in Damwâld

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Damwâld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Damwâld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Damwâld. Een eengezinswoning in Damwâld komt het meest (84%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Damwâld

In Damwâld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Damwâld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Damwâld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Damwâld

Starterswoningen in Damwâld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Damwâld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Damwâld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Damwâld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Damwâld

Wil je een huis kopen in Damwâld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Damwâld . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Damwâld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Damwâld.

Bekijk alle koopwoningen in Damwâld. Zoek je huurwoning in Damwâld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Damwâld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Damwâld is 3.008 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.669 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Damwâld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Damwâld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Damwâld

Damwâld bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.