De Huizenmarkt in Damwâld (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Damwâld

Woningmarkt Damwâld

Damwâld is een plaats in de gemeente Dantumadiel. Deze plaats telt volgens het CBS 18.905 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Damwâld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 355.163 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 355.163
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Damwâld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Damwâld is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Damwâld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Damwâld.

Woningen recent verkocht in Damwâld

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Damwâld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Damwâld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Damwâld. Een eengezinswoning in Damwâld komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Damwâld

In Damwâld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Damwâld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Damwâld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Damwâld
Binnenring: Nederland

Damwâld waar ligt dat?

Woningen te koop Damwâld

Wil je een huis kopen in Damwâld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Damwâld . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Damwâld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Damwâld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Damwâld. Zoek je huurwoning in Damwâld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Damwâld

Starterswoningen in Damwâld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Damwâld zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Damwâld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Damwâld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Damwâld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Damwâld is 2.726 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.640 euro).

Leeftijden Damwâld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Damwâld vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Damwâld

Damwâld bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.