logo Huispedia

Contact opnemen.

Welke van de onderstaande opties is van toepassing?

Mijn woningwaarde klopt niet.

Een geschatte woningwaarde is in veel gevallen onjuist als de bij ons bekende kenmerken van de woning niet kloppen. Controleer eerst het volgende op het woningprofiel:

  • Klopt het woonoppervlakte?
  • Klopt het perceeloppervlakte (indien een woonhuis)?
  • Is het woningtype juist?

Indien één van deze bovenstaande onderdelen niet kloppen, zal de geschatte woningwaarde automatisch ook onjuist zijn. Dit kan je zelf corrigeren door in te loggen op Huispedia en naar je woning te gaan. Nog geen account? Registreer je hier gratis.

Kloppen de gegevens wel en is de woningwaarde nog steeds onjuist of wil je geen account aanmaken, dan kan je met ons contact opnemen via het contactformulier.

Mijn woninggegevens kloppen niet.

Indien jouw woninggegevens niet kloppen, kan je dit zelf corrigeren door in te loggen op Huispedia en naar je woning te gaan. Nog geen account? Registreer je hier gratis.

Wil je geen account aanmaken, dan kan je met ons contact opnemen via het contactformulier.

Waarom staat mijn woning op Huispedia?

Op Huispedia heeft elke woning in Nederland zijn eigen woningprofiel. Dus ook woningen die niet te koop staan. Elk profiel is voorzien van een aantal basiskenmerken die wij vanuit openbare bronnen bij elkaar brengen en toegankelijk maken. Denk hierbij aan openbare gegevens van de Rijksoverheid, het Kadaster en gemeenten.

Lees hier meer over de woningprofielen

Mijn woning verwijderen van Huispedia.

Indien je het niet prettig vindt dat je woning op Huispedia staat, kan je deze van Huispedia af halen.

Dit kan op twee manieren:

  • Maak hier een gratis account, koppel je woning en deactiveer deze. Zo blijf je toch op de hoogte van alles ondanks dat deze niet meer zichtbaar is. En later kan je de woning zelf weer eventueel heractiveren.
  • Of stuur ons hier een verzoek om je woning te verwijderen. Dit regelen we altijd binnen 24 uur. Beloofd!

Ik ben geïnteresseerd in een woning.

Super leuk! Je wilt nu contact maken met de eigenaar of verkopende partij. Op het woningprofiel is een contactknop zichtbaar. Let op, dit is alleen als de woning daadwerkelijk in beheer is door de eigenaar en deze open staat voor contact of indien er een verkopende makelaar betrokken is.

Zie je geen contactknop?

Dan is er helaas ook echt geen contact mogelijkheid. Let op: op Huispedia zijn alle woningen van Nedeland te vinden, dus ook woningen die niet te koop staan.

Mijn vraag staat hier niet tussen.

Bekijk ook onze helppagina met nog veel meer antwoorden op veelgestelde vragen.

Of neem contact met ons op via het contactformulier

Housepedia BV.

Hekelveld 8
1012 SN Amsterdam
KvK: 71325824

Zakelijke vragen.

Heb je een zakelijke vraag of benieuwd naar de mogelijkheden om met ons samen te werken? Klik hier om met ons contact op te nemen.