Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bunde

Begrijp de huizenprijzen in Bunde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bunde

Bunde is een plaats in de gemeente Meerssen. Deze plaats telt volgens het CBS 19.030 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bunde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 437.279 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 437.279
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Bunde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bunde is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bunde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bunde.

Woningen recent verkocht in Bunde

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bunde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bunde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bunde. Een eengezinswoning in Bunde komt het meest (75%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bunde

In Bunde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bunde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bunde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bunde

Starterswoningen in Bunde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bunde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bunde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bunde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bunde

Wil je een huis kopen in Bunde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bunde . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bunde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bunde.

Bekijk alle koopwoningen in Bunde. Zoek je huurwoning in Bunde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bunde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bunde is 2.813 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.005 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bunde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bunde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bunde

Bunde bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.