Bredevoort in de gemeente Aalten

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bredevoort

Een eerste blik op Bredevoort

Bredevoort is een plaats in de gemeente Aalten. Deze plaats telt volgens het CBS 26.955 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Bredevoort. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 292.283 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 292.283
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Bredevoort

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bredevoort is 61 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bredevoort kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bredevoort

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bredevoort. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bredevoort.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bredevoort. Een eengezinswoning in Bredevoort komt het meest (88%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bredevoort

In Bredevoort wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bredevoort

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bredevoort (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bredevoort
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Bredevoort

Wil je een huis kopen in Bredevoort? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bredevoort . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bredevoort alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bredevoort.

Zoek je huurwoning in Bredevoort? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bredevoort.

Huizenprijzen in Bredevoort

Starterswoningen in Bredevoort zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bredevoort zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bredevoort zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bredevoort? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bredevoort

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bredevoort is 1.929 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.783 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Bredevoort is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Bredevoort

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bredevoort vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bredevoort

Bredevoort bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen