Alle woningmarktinfo Bredevoort in Aalten

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bredevoort

Een eerste blik op Bredevoort

Bredevoort is een wijk in de gemeente Aalten. Deze wijk telt volgens het CBS 1.875 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Bredevoort. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 279.538 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 279.538
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Bredevoort

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bredevoort is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bredevoort kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bredevoort

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bredevoort. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bredevoort.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bredevoort. Een eengezinswoning in Bredevoort komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bredevoort

In Bredevoort wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bredevoort

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bredevoort (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bredevoort
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bredevoort

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bredevoort vergeleken met de Aalten en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Bredevoort

Wil je een huis kopen in Bredevoort? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bredevoort . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bredevoort alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bredevoort.

Zoek je huurwoning in Bredevoort? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bredevoort.

Huizenprijzen in Bredevoort

Starterswoningen in Bredevoort zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bredevoort zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bredevoort zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bredevoort? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bredevoort

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bredevoort is 2.143 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.299 euro).

Leeftijden Bredevoort

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bredevoort vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bredevoort

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bredevoort? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bredevoort

Verspreide huizen Bredevoort Verspreide huizen Hollenberg Verspreide huizen Het Zwanenbroek Bredevoort

Instellingen zijn opgeslagen