logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zandvoort Zuid in Zandvoort

Begrijp de huizenprijzen in Zandvoort Zuid Zandvoort met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zandvoort Zuid Zandvoort

Zandvoort Zuid is een wijk in de plaats Zandvoort binnen de gemeente Zandvoort. Deze wijk telt volgens het CBS 8.610 inwoners. Momenteel staan er 70 woningen te koop en zijn er recent 86 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zandvoort Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 783.090 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 70
Woningen recent verkocht 86
Gemiddelde vraagprijs € 783.090
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Zandvoort Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zandvoort Zuid is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zandvoort Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zandvoort Zuid.

Woningen recent verkocht in Zandvoort Zuid

Er zijn recent 86 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zandvoort Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zandvoort Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zandvoort Zuid. Een eengezinswoning in Zandvoort Zuid komt het meest (32%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zandvoort Zuid

In Zandvoort Zuid wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zandvoort Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zandvoort Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zandvoort Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zandvoort Zuid vergeleken met de Zandvoort en Nederland.

Huizenprijzen in Zandvoort Zuid Zandvoort

Starterswoningen in Zandvoort Zuid Zandvoort zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zandvoort Zuid Zandvoort zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zandvoort Zuid Zandvoort zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zandvoort Zuid Zandvoort? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zandvoort Zuid Zandvoort

Wil je een huis kopen in Zandvoort Zuid Zandvoort? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zandvoort Zuid Zandvoort . Er staan momenteel 70 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zandvoort Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zandvoort Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Zandvoort Zuid Zandvoort. Zoek je huurwoning in Zandvoort Zuid Zandvoort? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zandvoort Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zandvoort Zuid is 5.728 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.398 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zandvoort Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zandvoort Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zandvoort Zuid

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zandvoort Zuid? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zandvoort Zuid

Boulevard Midden Boulevard Zuid Brederode- Gerkestraat e.o. Zandvoortselaan Kostverloren e.o. Centrum