De Huizenmarkt in Beets (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beets

Woningmarkt Beets

Beets is een plaats in de gemeente Edam-Volendam. Deze plaats telt volgens het CBS 35.920 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beets. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 516.511 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 516.511
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Beets

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beets is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beets kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Beets

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beets. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beets.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beets. Een eengezinswoning in Beets komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beets

In Beets wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beets

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beets (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beets
Binnenring: Nederland

Beets waar ligt dat?

Woningen te koop Beets

Wil je een huis kopen in Beets? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beets . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beets alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beets.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beets. Zoek je huurwoning in Beets? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beets

Starterswoningen in Beets zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Beets zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beets zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beets? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beets

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beets is 4.330 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.448 euro).

Leeftijden Beets

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beets vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Beets

Beets bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.