Huizenprijzen en de huizenmarkt in Anna Paulowna

Begrijp de huizenprijzen in Anna Paulowna met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Anna Paulowna

Anna Paulowna is een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Deze plaats telt volgens het CBS 47.700 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anna Paulowna. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 461.964 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 461.964
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Anna Paulowna

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Anna Paulowna is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Anna Paulowna moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Anna Paulowna.

Woningen recent verkocht in Anna Paulowna

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anna Paulowna. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Anna Paulowna.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Anna Paulowna. Een eengezinswoning in Anna Paulowna komt het meest (79%) voor. Daarna komt een maisonnette met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Anna Paulowna

In Anna Paulowna wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Anna Paulowna

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Anna Paulowna (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Anna Paulowna

Starterswoningen in Anna Paulowna zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Anna Paulowna zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Anna Paulowna zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Anna Paulowna? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Anna Paulowna

Wil je een huis kopen in Anna Paulowna? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Anna Paulowna . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Anna Paulowna alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Anna Paulowna.

Bekijk alle koopwoningen in Anna Paulowna. Zoek je huurwoning in Anna Paulowna? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Anna Paulowna

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Anna Paulowna is 3.171 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.041 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Anna Paulowna

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Anna Paulowna vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Anna Paulowna

Anna Paulowna bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.