De Huizenmarkt in Anna Paulowna (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Anna Paulowna

Woningmarkt Anna Paulowna

Anna Paulowna is een plaats in de gemeente Hollands Kroon. Deze plaats telt volgens het CBS 47.700 inwoners. Momenteel staan er 30 woningen te koop en zijn er recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anna Paulowna. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 453.308 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 30
Woningen recent verkocht 35
Gemiddelde vraagprijs € 453.308
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Anna Paulowna

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Anna Paulowna is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Anna Paulowna moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Anna Paulowna.

Woningen recent verkocht in Anna Paulowna

Er zijn recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Anna Paulowna. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Anna Paulowna.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Anna Paulowna. Een eengezinswoning in Anna Paulowna komt het meest (78%) voor. Daarna komt een maisonnette met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Anna Paulowna

In Anna Paulowna wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Anna Paulowna

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Anna Paulowna (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Anna Paulowna
Binnenring: Nederland

Anna Paulowna waar ligt dat?

Woningen te koop Anna Paulowna

Wil je een huis kopen in Anna Paulowna? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Anna Paulowna . Er staan momenteel 30 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Anna Paulowna alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Anna Paulowna.

Bekijk hier alle koopwoningen in Anna Paulowna. Zoek je huurwoning in Anna Paulowna? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Anna Paulowna

Starterswoningen in Anna Paulowna zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Anna Paulowna zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Anna Paulowna zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Anna Paulowna? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Anna Paulowna

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Anna Paulowna is 3.041 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.544 euro).

Leeftijden Anna Paulowna

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Anna Paulowna vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Anna Paulowna

Anna Paulowna bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.