logo Huispedia

Jouw objecten uitgebreid presenteren in het Huispedia aanbod.


Zet jezelf transparant in de markt. Genereer meer contactverzoeken en
creeër vertrouwen bij de koper.

Automatisch objecten plaatsen.

Zorg ervoor dat jouw aanbod altijd overal en compleet te vinden is. Met de juiste informatie en ons bereik genereer jij meer contactverzoeken. Jouw aanbod kan direct worden doorgeplaatst vanuit elk CRM-systeem.

Nu gratis objecten plaatsen

Ontvang meer contactverzoeken.

Ruim 3 op de 5 woningzoekers checkt een woning altijd op Huispedia. Plaats daarom jouw woningen automatisch op Huispedia. Op deze manier klopt jouw objectinformatie altijd in het aanbod en bouw je vertrouwen op bij de koper. Met meer vertrouwen genereer je meer contactverzoeken en staat jouw kantoor er goed op.

Nu gratis objecten plaatsen

Hoger in de zoekresultaten.

Het beste aanbod komt het hoogst in de zoekresultaten. Wij weten dat aangesloten en door ons geverifieerde makelaars échte professionals zijn. Met kloppende data, mooie teksten en beeldende foto’s. Daarom zetten wij de objecten van aangesloten makelaars altijd hoger in de zoekresultaten.

Nu aansluiten als makelaar

Dit zeggen onze aangesloten makelaars.

Youri Korse De Huizenbemiddelaar Breda-Zundert

“Gedurende een langere periode hebben wij tot volle tevredenheid een samenwerking met Huispedia. De samenwerking verloopt altijd snel, accuraat en volgens afspraak en helpt ons een aantal keer per jaar aan mooie concrete opdrachten in verschillende segmenten.”

Richard Jansen Jansen Smit Makelaars

“Wij vinden de samenwerking met Huispedia heel prettig. Fijn dat de leads goed geïnformeerd worden vooraf waardoor het kwalitatief goede leads zijn waarbij je grote kans hebt op succes!”

Hans Melgers STAAT Makelaars

“Samen, werken wij aan de toekomst. “

Michiel Spiker Elzenaar Makelaars

“Samenwerking voor de breedste marktbenadering en het beste resultaat voor de klant.”


Sta jij al tussen de aangesloten kantoren?


Veelgestelde vragen.

Wat is Huispedia?

Huispedia is opgericht in 2018 door Ramon Noordeloos en Maxim Bours vanuit de persoonlijke frustratie dat alle inzichten verborgen waren. Met 2,1 miljoen unieke bezoekers is het nu het grootste onafhankelijke woningplatform van Nederland. Huispedia biedt alles wat je moet weten over een woning op één plek, van zowel woningen die te koop staan tot die (nog) niet op de markt zijn.

Zijn er kosten aan verbonden?

Alle kantoren kunnen zich gratis aanmelden op Huispedia om het aanbod te plaatsen. Ook het automatisch aanbieden van woningen, koop en huur, is gratis bij Huispedia. Je betaalt dus geen plaatsingskosten. Mogelijk kan jouw CRM-systeem wel kosten in rekening brengen, afhankelijk van jouw CRM en abonnementsvorm. Wij krijgen hier geen vergoeding voor. Bij het makelaars matchen met consumenten maak je alleen bij een succesvolle aan- en/of verkoop kosten. Geen verkoop of geen aankoop is geen kosten voor jou. Wel zo eerlijk. Na het aanmaken van een gratis account (hier) krijg je precies inzicht wat het voor jou zou gaan kosten per succesvolle lead.

Ter verduidelijking, er zijn geen kosten verbonden bij het aanmaken van een account. Wij vragen dit alleen zodat wij kunnen verifiëren of een makelaarskantoor daadwerkelijk bestaat om misbruik te voorkomen.

Wat is het verschil tussen openbaar en gesloten bieden?

Bij gesloten bieden zijn alle ingezonden biedingen afgeschermd voor alle partijen tot aan het sluitmoment van de biedronde. Op deze manier vindt er geen tussentijdse beïnvloeding plaats. Bij een openbare bieding zijn alle biedingen voor alle partijen geanonimiseerd openbaar: voor potentiële aankopers en de verkopende partij. Dit werkt meer zoals je van een veiling gewend bent. Via ons online biedingssysteem zijn alle twee de mogelijkheden beschikbaar, jij bepaalt.

Mag elke makelaar gebruik maken van het 'Huispedia Online Bieden' keurmerk?

Ja, alle makelaars die alle biedingen laten lopen via het Huispedia biedingssysteem. Zo kan jij jouw potentiële verkopers een 100% eerlijk proces garanderen, het biedlogboek overhandigen en garanderen dat er volgens de juiste spelregels is gespeeld. Is er toch twijfel over een biedproces? Dan hanteren wij onze audit op het gehele biedproces en kunnen de volledige case overleggen.

Promoot jouw aanbod

Plaats gratis jouw objecten automatisch op Huispedia en laat zo ook jouw kantoor met kantoorpagina en logo extra opvallen bij ruim 2.1 miljoen woningzoekers.


Ontvang nieuwe leads

Elke makelaar kan meer aankoop- en/of verkoopopdrachten gebruiken. Match ook met potentiële aankopers en verkopers.

Meer weten

Start met Online Bieden

Stroomlijn jouw biedproces met een persoonlijk biedervaring en promoot daarmee extra jouw makelaarskantoor.

Meer weten