logo Huispedia

Genereer meer en warme leads met Huispedia Makelaars Vergelijken.


Zet jezelf goed in de match en haal nieuwe aankoop- en verkoopopdrachten binnen.

Haal meer opdrachten binnen vanuit Huispedia’s leads.

Ontvang Huispedia makelaar leads.

Jij kan als makelaar vast en zeker meer aankoop en/of verkoopopdrachten gebruiken. Sluit je nu aan. Zorg dat jij naar boven komt in de makelaar vergelijking en match met potentiële aankopers en verkopers.

Start gratis als makelaar
Start gratis als makelaar

Voor aankoop- en verkoopopdrachten.

Wij matchen voor aankoop- en verkoopopdrachten. Hoe beter jouw score van het binnenhalen van de leads, des te hoger jouw kantoorscore en ontvang jij meer leads. Daarnaast is het no-cure, no-pay. Je hoeft alleen te betalen bij het ondertekenen van een succesvolle opdracht. Wel zo eerlijk.

Start gratis als makelaar
Start gratis als makelaar

Dit zeggen onze aangesloten makelaars.

Youri Korse De Huizenbemiddelaar Breda-Zundert

“Gedurende een langere periode hebben wij tot volle tevredenheid een samenwerking met Huispedia. De samenwerking verloopt altijd snel, accuraat en volgens afspraak en helpt ons een aantal keer per jaar aan mooie concrete opdrachten in verschillende segmenten.”

Richard Jansen Jansen Smit Makelaars

“Wij vinden de samenwerking met Huispedia heel prettig. Fijn dat de leads goed geïnformeerd worden vooraf waardoor het kwalitatief goede leads zijn waarbij je grote kans hebt op succes!”

Hans Melgers STAAT Makelaars

“Samen, werken wij aan de toekomst. “

Michiel Spiker Elzenaar Makelaars

“Samenwerking voor de breedste marktbenadering en het beste resultaat voor de klant.”

Sta jij al tussen de aangesloten kantoren?


Veelgestelde vragen.

Wat is Huispedia?

Huispedia is opgericht in 2018 door Ramon Noordeloos en Maxim Bours vanuit de persoonlijke frustratie dat alle inzichten verborgen waren. Met 2,1 miljoen unieke bezoekers is het nu het grootste onafhankelijke woningplatform van Nederland. Huispedia biedt alles wat je moet weten over een woning op één plek, van zowel woningen die te koop staan tot die (nog) niet op de markt zijn.

Zijn er kosten aan verbonden?

Alle kantoren kunnen zich gratis aanmelden op Huispedia om het aanbod te plaatsen. Ook het automatisch aanbieden van woningen, koop en huur, is gratis bij Huispedia. Je betaalt dus geen plaatsingskosten. Mogelijk kan jouw CRM-systeem wel kosten in rekening brengen, afhankelijk van jouw CRM en abonnementsvorm. Wij krijgen hier geen vergoeding voor. Bij het makelaars matchen met consumenten maak je alleen bij een succesvolle aan- en/of verkoop kosten. Geen verkoop of geen aankoop is geen kosten voor jou. Wel zo eerlijk. Na het aanmaken van een gratis account (hier) krijg je precies inzicht wat het voor jou zou gaan kosten per succesvolle lead.

Ter verduidelijking, er zijn geen kosten verbonden bij het aanmaken van een account. Wij vragen dit alleen zodat wij kunnen verifiëren of een makelaarskantoor daadwerkelijk bestaat om misbruik te voorkomen.

Wat is het verschil tussen openbaar en gesloten bieden?

Bij gesloten bieden zijn alle ingezonden biedingen afgeschermd voor alle partijen tot aan het sluitmoment van de biedronde. Op deze manier vindt er geen tussentijdse beïnvloeding plaats. Bij een openbare bieding zijn alle biedingen voor alle partijen geanonimiseerd openbaar: voor potentiële aankopers en de verkopende partij. Dit werkt meer zoals je van een veiling gewend bent. Via ons online biedingssysteem zijn alle twee de mogelijkheden beschikbaar, jij bepaalt.

Mag elke makelaar gebruik maken van het 'Huispedia Online Bieden' keurmerk?

Ja, alle makelaars die alle biedingen laten lopen via het Huispedia biedingssysteem. Zo kan jij jouw potentiële verkopers een 100% eerlijk proces garanderen, het biedlogboek overhandigen en garanderen dat er volgens de juiste spelregels is gespeeld. Is er toch twijfel over een biedproces? Dan hanteren wij onze audit op het gehele biedproces en kunnen de volledige case overleggen.