De Huizenmarkt in Vlaardingen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vlaardingen

Woningmarkt Vlaardingen

Vlaardingen is een plaats in de gemeente Vlaardingen. Deze plaats telt volgens het CBS 72.020 inwoners. Momenteel staan er 225 woningen te koop en zijn er recent 437 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlaardingen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 340.311 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 225
Woningen recent verkocht 437
Gemiddelde vraagprijs € 340.311
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Vlaardingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vlaardingen is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vlaardingen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vlaardingen.

Woningen recent verkocht in Vlaardingen

Er zijn recent 437 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlaardingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vlaardingen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vlaardingen. Een portiekflat in Vlaardingen komt het meest (24%) voor. Daarna komt een galerijflat met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vlaardingen

In Vlaardingen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vlaardingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vlaardingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vlaardingen
Binnenring: Nederland

Vlaardingen waar ligt dat?

Woningen te koop Vlaardingen

Wil je een huis kopen in Vlaardingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vlaardingen . Er staan momenteel 225 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vlaardingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vlaardingen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vlaardingen. Zoek je huurwoning in Vlaardingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vlaardingen

Starterswoningen in Vlaardingen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vlaardingen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vlaardingen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vlaardingen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vlaardingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vlaardingen is 3.330 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.058 euro).

Leeftijden Vlaardingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vlaardingen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Vlaardingen

Vlaardingen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.