Alle woningmarktinfo Vlaardingen in gemeente Vlaardingen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vlaardingen

Een eerste blik op Vlaardingen

Vlaardingen is een plaats in de gemeente Vlaardingen. Deze plaats telt volgens het CBS 72.020 inwoners. Momenteel staan er 225 woningen te koop en zijn er recent 945 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Vlaardingen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 319.262 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 225
Woningen recent verkocht 945
Gemiddelde vraagprijs € 319.262
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Vlaardingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vlaardingen is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vlaardingen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vlaardingen.

Woningen recent verkocht in Vlaardingen

Er zijn recent 945 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlaardingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vlaardingen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vlaardingen. Een portiekflat in Vlaardingen komt het meest (26%) voor. Daarna komt een galerijflat met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vlaardingen

In Vlaardingen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vlaardingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vlaardingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vlaardingen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Vlaardingen

Wil je een huis kopen in Vlaardingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vlaardingen . Er staan momenteel 225 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vlaardingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vlaardingen.

Zoek je huurwoning in Vlaardingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vlaardingen.

Huizenprijzen in Vlaardingen

Starterswoningen in Vlaardingen zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Vlaardingen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vlaardingen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vlaardingen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vlaardingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vlaardingen is 2.623 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.562 euro).

Leeftijden Vlaardingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vlaardingen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Vlaardingen

Vlaardingen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen