Gemeente Vlaardingen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vlaardingen

Een eerste blik op Vlaardingen

Vlaardingen is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 72.020 inwoners. Momenteel staan er 224 woningen te koop en zijn er recent 757 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Vlaardingen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 310.361 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 224
Woningen recent verkocht 757
Gemiddelde vraagprijs € 310.361
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Vlaardingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vlaardingen is 37 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Vlaardingen kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Vlaardingen

Er zijn recent 757 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlaardingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vlaardingen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vlaardingen. Een portiekflat in Vlaardingen komt het meest (26%) voor. Daarna komt een galerijflat met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vlaardingen

In Vlaardingen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vlaardingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vlaardingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vlaardingen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Vlaardingen

Wil je een huis kopen in Vlaardingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vlaardingen . Er staan momenteel 224 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vlaardingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vlaardingen.

Zoek je huurwoning in Vlaardingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vlaardingen.

Huizenprijzen in Vlaardingen

Starterswoningen in Vlaardingen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vlaardingen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vlaardingen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vlaardingen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vlaardingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vlaardingen is 2.524 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.334 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Vlaardingen is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Vlaardingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vlaardingen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Vlaardingen

De gemeente Vlaardingen telt 1 plaats.

Vlaardingen

Alle wijken van Vlaardingen

Vlaardingen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen