Huizenmarkt Vettenoordse Polder in Vlaardingen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vettenoordse Polder

Woningmarkt Vettenoordse Polder

Vettenoordse Polder is een wijk in de plaats Vlaardingen binnen de gemeente Vlaardingen. Deze wijk telt volgens het CBS 875 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vettenoordse Polder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 499.288 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 499.288
Percentage gezinnen met kinderen 4%

Verkoopduur woningen in Vettenoordse Polder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vettenoordse Polder is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vettenoordse Polder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vettenoordse Polder.

Woningen recent verkocht in Vettenoordse Polder

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vettenoordse Polder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vettenoordse Polder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vettenoordse Polder. Een galerijflat in Vettenoordse Polder komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vettenoordse Polder

In Vettenoordse Polder wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vettenoordse Polder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vettenoordse Polder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vettenoordse Polder
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Vettenoordse Polder

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vettenoordse Polder vergeleken met de Vlaardingen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Vettenoordse Polder waar ligt dat?

Woningen te koop Vettenoordse Polder

Wil je een huis kopen in Vettenoordse Polder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vettenoordse Polder . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Vettenoordse Polder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vettenoordse Polder.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vettenoordse Polder. Zoek je huurwoning in Vettenoordse Polder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vettenoordse Polder

Starterswoningen in Vettenoordse Polder zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vettenoordse Polder zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vettenoordse Polder zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vettenoordse Polder? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vettenoordse Polder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vettenoordse Polder is 3.760 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.477 euro).

Leeftijden Vettenoordse Polder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vettenoordse Polder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vettenoordse Polder

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vettenoordse Polder? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vettenoordse Polder

De Vergulde Hand Lickebaert 't Scheur Deltagebied Park Zuidbuurt Vettenoordse Polder West Maasboulevard