Koopwoningen in Uden

Bekijk alle 164 woningen te koop in Uden. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Uden die je zoekt.

Makelaars in Uden

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Uden? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Uden. Een koopwoning bezichtigen in Uden? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Uden

Er staan 164 woningen te koop in Uden die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Uden.

Huis te koop in Uden

Uden is een plaats in de gemeente Uden binnen de provincie Noord-Brabant. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Uden ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Uden. Kan je jouw woning niet vinden in Uden? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Uden op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Uden? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Uden! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Uden, koophuizen Uden of 5 kamer woningen Uden.
Instellingen zijn opgeslagen