De Huizenmarkt in Twijzel (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Twijzel

Woningmarkt Twijzel

Twijzel is een plaats in de gemeente Achtkarspelen. Deze plaats telt volgens het CBS 32.610 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Twijzel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 368.424 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 368.424
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Twijzel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Twijzel is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Twijzel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Twijzel

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Twijzel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Twijzel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Twijzel. Een eengezinswoning in Twijzel komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Twijzel

In Twijzel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Twijzel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Twijzel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Twijzel
Binnenring: Nederland

Twijzel waar ligt dat?

Woningen te koop Twijzel

Wil je een huis kopen in Twijzel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Twijzel . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Twijzel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Twijzel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Twijzel. Zoek je huurwoning in Twijzel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Twijzel

Starterswoningen in Twijzel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Twijzel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Twijzel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Twijzel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Twijzel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Twijzel is 4.123 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.997 euro).

Leeftijden Twijzel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Twijzel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Twijzel

Twijzel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.