Alle woningmarktinfo Tegelen in gemeente Venlo

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Tegelen

Een eerste blik op Tegelen

Tegelen is een plaats in de gemeente Venlo. Deze plaats telt volgens het CBS 101.155 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tegelen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 294.437 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 54
Gemiddelde vraagprijs € 294.437
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Tegelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tegelen is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tegelen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tegelen

Er zijn recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tegelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tegelen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tegelen. Een eengezinswoning in Tegelen komt het meest (62%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tegelen

In Tegelen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Tegelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Tegelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tegelen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Tegelen

Wil je een huis kopen in Tegelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tegelen . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tegelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tegelen.

Zoek je huurwoning in Tegelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Tegelen.

Huizenprijzen in Tegelen

Starterswoningen in Tegelen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tegelen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tegelen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tegelen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tegelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tegelen is 2.174 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.018 euro).

Leeftijden Tegelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tegelen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Tegelen

Tegelen bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen