Alle woningmarktinfo Sterksel in gemeente Heeze-Leende

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sterksel

Een eerste blik op Sterksel

Sterksel is een plaats in de gemeente Heeze-Leende. Deze plaats telt volgens het CBS 15.895 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sterksel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 514.224 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 514.224
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Sterksel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sterksel is 61 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sterksel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sterksel

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sterksel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sterksel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sterksel. Een eengezinswoning in Sterksel komt het meest (63%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sterksel

In Sterksel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sterksel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sterksel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sterksel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Sterksel

Wil je een huis kopen in Sterksel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sterksel . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sterksel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sterksel.

Zoek je huurwoning in Sterksel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Sterksel.

Huizenprijzen in Sterksel

Starterswoningen in Sterksel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sterksel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sterksel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sterksel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sterksel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sterksel is 3.471 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.656 euro).

Leeftijden Sterksel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sterksel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sterksel

Sterksel bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen