De Huizenmarkt in Spankeren (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Spankeren

Woningmarkt Spankeren

Spankeren is een plaats in de gemeente Rheden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.525 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spankeren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 555.249 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 555.249
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Spankeren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spankeren is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spankeren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Spankeren

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spankeren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spankeren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spankeren. Een eengezinswoning in Spankeren komt het meest (73%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spankeren

In Spankeren wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Spankeren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Spankeren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Spankeren
Binnenring: Nederland

Spankeren waar ligt dat?

Woningen te koop Spankeren

Wil je een huis kopen in Spankeren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spankeren . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spankeren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spankeren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Spankeren. Zoek je huurwoning in Spankeren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Spankeren

Starterswoningen in Spankeren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Spankeren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spankeren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Spankeren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Spankeren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spankeren is 3.489 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.615 euro).

Leeftijden Spankeren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spankeren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Spankeren

Spankeren bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.