Sellingen in de gemeente Westerwolde

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sellingen

Een eerste blik op Sellingen

Sellingen is een plaats in de gemeente Westerwolde. Deze plaats telt volgens het CBS 24.700 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Sellingen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 340.734 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 340.734
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Sellingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sellingen is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sellingen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sellingen

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sellingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sellingen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sellingen. Een eengezinswoning in Sellingen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sellingen

In Sellingen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sellingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sellingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sellingen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Sellingen

Wil je een huis kopen in Sellingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sellingen . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sellingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sellingen.

Zoek je huurwoning in Sellingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Sellingen.

Huizenprijzen in Sellingen

Starterswoningen in Sellingen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sellingen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sellingen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sellingen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sellingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sellingen is 1.780 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.678 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Sellingen is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Sellingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sellingen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sellingen

Sellingen bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen