Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sellingen

Begrijp de huizenprijzen in Sellingen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sellingen

Sellingen is een plaats in de gemeente Westerwolde. Deze plaats telt volgens het CBS 24.700 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sellingen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 468.592 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 468.592
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Sellingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sellingen is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sellingen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sellingen

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sellingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sellingen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sellingen. Een eengezinswoning in Sellingen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sellingen

In Sellingen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sellingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sellingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sellingen

Starterswoningen in Sellingen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sellingen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sellingen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sellingen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sellingen

Wil je een huis kopen in Sellingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sellingen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sellingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sellingen.

Bekijk alle koopwoningen in Sellingen. Zoek je huurwoning in Sellingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sellingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sellingen is 2.851 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.527 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sellingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sellingen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sellingen

Sellingen bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.