logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Schardam

Begrijp de huizenprijzen in Schardam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schardam

Schardam is een plaats in de gemeente Edam-Volendam. Deze plaats telt volgens het CBS 36.760 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schardam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 820.342 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 820.342
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Schardam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schardam is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schardam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schardam.

Woningen recent verkocht in Schardam

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schardam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schardam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schardam. Een eengezinswoning in Schardam komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schardam

In Schardam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schardam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schardam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schardam

Starterswoningen in Schardam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schardam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schardam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schardam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schardam

Wil je een huis kopen in Schardam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schardam . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schardam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schardam.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schardam.

Bekijk alle koopwoningen in Schardam. Zoek je huurwoning in Schardam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schardam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schardam is 3.454 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.256 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schardam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schardam vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Schardam

Schardam bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.