De Huizenmarkt in Schardam (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schardam

Woningmarkt Schardam

Schardam is een plaats in de gemeente Edam-Volendam. Deze plaats telt volgens het CBS 35.920 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schardam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 549.336 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 549.336
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Schardam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schardam is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schardam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schardam.

Woningen recent verkocht in Schardam

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schardam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schardam.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schardam. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schardam. Een eengezinswoning in Schardam komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schardam

In Schardam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schardam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schardam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schardam
Binnenring: Nederland

Schardam waar ligt dat?

Woningen te koop Schardam

Wil je een huis kopen in Schardam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schardam . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schardam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schardam.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schardam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schardam. Zoek je huurwoning in Schardam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schardam

Starterswoningen in Schardam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schardam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schardam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schardam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schardam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schardam is 3.305 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.507 euro).

Leeftijden Schardam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schardam vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Schardam

Schardam bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.