De Huizenmarkt in Sassenheim (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sassenheim

Woningmarkt Sassenheim

Sassenheim is een plaats in de gemeente Teylingen. Deze plaats telt volgens het CBS 20.370 inwoners. Momenteel staan er 50 woningen te koop en zijn er recent 68 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sassenheim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 515.965 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 50
Woningen recent verkocht 68
Gemiddelde vraagprijs € 515.965
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Sassenheim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sassenheim is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sassenheim moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sassenheim.

Woningen recent verkocht in Sassenheim

Er zijn recent 68 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sassenheim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sassenheim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sassenheim. Een eengezinswoning in Sassenheim komt het meest (40%) voor. Daarna komt een portiekflat met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sassenheim

In Sassenheim wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sassenheim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sassenheim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sassenheim
Binnenring: Nederland

Sassenheim waar ligt dat?

Woningen te koop Sassenheim

Wil je een huis kopen in Sassenheim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sassenheim . Er staan momenteel 50 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sassenheim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sassenheim.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sassenheim. Zoek je huurwoning in Sassenheim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sassenheim

Starterswoningen in Sassenheim zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sassenheim zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sassenheim zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sassenheim? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sassenheim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sassenheim is 4.266 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.968 euro).

Leeftijden Sassenheim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sassenheim vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sassenheim

Sassenheim bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.