Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sassenheim

Begrijp de huizenprijzen in Sassenheim met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sassenheim

Sassenheim is een plaats in de gemeente Teylingen. Deze plaats telt volgens het CBS 20.370 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 81 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sassenheim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 523.260 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 81
Gemiddelde vraagprijs € 523.260
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Sassenheim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sassenheim is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sassenheim moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sassenheim.

Woningen recent verkocht in Sassenheim

Er zijn recent 81 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sassenheim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sassenheim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sassenheim. Een eengezinswoning in Sassenheim komt het meest (41%) voor. Daarna komt een portiekflat met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sassenheim

In Sassenheim wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sassenheim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sassenheim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sassenheim

Starterswoningen in Sassenheim zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sassenheim zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sassenheim zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sassenheim? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sassenheim

Wil je een huis kopen in Sassenheim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sassenheim . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sassenheim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sassenheim.

Bekijk alle koopwoningen in Sassenheim. Zoek je huurwoning in Sassenheim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sassenheim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sassenheim is 4.506 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.266 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sassenheim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sassenheim vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sassenheim

Sassenheim bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.