Koopwoningen in Sassenheim

Bekijk alle 37 woningen te koop in Sassenheim. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Sassenheim die je zoekt.

Makelaars in Sassenheim

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Sassenheim? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Sassenheim. Een koopwoning bezichtigen in Sassenheim? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Sassenheim

Er staan 37 woningen te koop in Sassenheim die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Sassenheim.

Huis te koop in Sassenheim

Sassenheim is een plaats in de gemeente Teylingen binnen de provincie Zuid-Holland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Sassenheim ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Sassenheim. Kan je jouw woning niet vinden in Sassenheim? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Sassenheim op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Sassenheim? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Sassenheim! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Sassenheim, koophuizen Sassenheim of 4 kamer woningen Sassenheim.
Instellingen zijn opgeslagen