Alle woningmarktinfo Gemeente Teylingen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Teylingen

Een eerste blik op Teylingen

Teylingen is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 20.370 inwoners. Momenteel staan er 119 woningen te koop en zijn er recent 218 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Teylingen. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 119
Woningen recent verkocht 218
Gemiddelde vraagprijs € 644.688
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Teylingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Teylingen is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Teylingen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Teylingen.

Woningen recent verkocht in Teylingen

Er zijn recent 218 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Teylingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Teylingen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Teylingen. Een eengezinswoning in Teylingen komt het meest (46%) voor. Daarna komt een portiekflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Teylingen

In Teylingen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Teylingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Teylingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Teylingen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Teylingen

Wil je een huis kopen in Teylingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Teylingen . Er staan momenteel 119 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Teylingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Teylingen.

Zoek je huurwoning in Teylingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Teylingen.

Huizenprijzen in Teylingen

Starterswoningen in Teylingen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Teylingen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Teylingen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Teylingen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Teylingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Teylingen is 4.306 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.965 euro).

Leeftijden Teylingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Teylingen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Teylingen

De gemeente Teylingen telt 3 plaatsen.

Sassenheim Voorhout Warmond

Alle wijken van Teylingen

Teylingen bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen