logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Teylingen

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Teylingen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Teylingen

Teylingen is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 38.510 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 148 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Teylingen. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 405.646.

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 148
Gemiddelde vraagprijs € 726.317
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 405.646
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Teylingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Teylingen is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Teylingen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Teylingen.

Woningen recent verkocht in Teylingen

Er zijn recent 148 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Teylingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Teylingen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Teylingen. Een eengezinswoning in Teylingen komt het meest (49%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Teylingen

In Teylingen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Teylingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Teylingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Teylingen

Starterswoningen in gemeente Teylingen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Teylingen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Teylingen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Teylingen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Teylingen

Wil je een huis kopen in gemeente Teylingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Teylingen . Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Teylingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Teylingen.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Teylingen. Zoek je huurwoning in gemeente Teylingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Teylingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Teylingen is 4.620 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.276 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Teylingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Teylingen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Teylingen

De gemeente Teylingen telt 3 plaatsen.

Sassenheim Voorhout Warmond

Wijken van Teylingen

Teylingen bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.