Koopwoningen in Roosendaal

Bekijk alle 235 woningen te koop in Roosendaal. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Roosendaal die je zoekt.

Makelaars in Roosendaal

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Roosendaal? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Roosendaal. Een koopwoning bezichtigen in Roosendaal? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Roosendaal

Er staan 235 woningen te koop in Roosendaal die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Roosendaal.

Huis te koop in Roosendaal

Roosendaal is een plaats in de gemeente Roosendaal binnen de provincie Noord-Brabant. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Roosendaal ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Roosendaal. Kan je jouw woning niet vinden in Roosendaal? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Roosendaal op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Roosendaal? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Roosendaal! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Roosendaal, koophuizen Roosendaal of 5 kamer woningen Roosendaal.
Instellingen zijn opgeslagen