Purmer in de gemeente Edam-Volendam

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Purmer

Een eerste blik op Purmer

Purmer is een plaats in de gemeente Edam-Volendam. Deze plaats telt volgens het CBS 35.920 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Purmer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 925.201 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 925.201
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Purmer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Purmer is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Purmer

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Purmer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Purmer.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Purmer. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Purmer. Een woonboerderij in Purmer komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Purmer

In Purmer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Purmer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Purmer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Purmer
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Purmer

Wil je een huis kopen in Purmer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Purmer. Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Purmer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Purmer.

Huizenprijzen in Purmer

Starterswoningen in Purmer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Purmer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Purmer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Purmer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Purmer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Purmer is 7.175 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Purmer is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Purmer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Purmer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Purmer

Purmer bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen