logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Purmer

Begrijp de huizenprijzen in Purmer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Purmer

Purmer is een plaats in de gemeente Edam-Volendam. Deze plaats telt volgens het CBS 36.760 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Purmer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.148.477 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.148.477
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Purmer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Purmer is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Purmer

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Purmer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Purmer.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Purmer. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Purmer. Een woonboerderij in Purmer komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Purmer

In Purmer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Purmer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Purmer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Purmer

Starterswoningen in Purmer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Purmer zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Purmer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Purmer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Purmer

Wil je een huis kopen in Purmer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Purmer . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Purmer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Purmer.

Bekijk alle koopwoningen in Purmer. Zoek je huurwoning in Purmer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Purmer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Purmer is 6.156 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (7.813 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Purmer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Purmer vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Purmer

Purmer bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.