logo Huispedia
  • Pers
  • Huispedia voor derde jaar op rij verkozen tot Website van het Jaar

Huispedia voor derde jaar op rij verkozen tot Website van het Jaar.


Geschreven door Jimmy Geplaatst op 23 nov. 2023 2 min. lezen

Huispedia is voor het derde jaar op rij verkozen tot Populairste Website van het Jaar in de categorie ‘Huisvesting’. Bij de jaarlijkse verkiezing, die wordt georganiseerd door onderzoeksbureau Multiscope en Emerce, wordt zowel populariteit als kwaliteit gemeten.

Een eerlijke woningmarkt voor iedereen

Op de Nederlandse woningmarkt gaat het er vaak oneerlijk aan toe. Huizen worden stiekem te koop gezet tegen onredelijk hoge vraagprijzen, de hoogte van biedingen wordt doorgespeeld en kopers worden verleid om onnodig een hoger bod te doen. Huispedia is in 2018 als 100% onafhankelijke partij opgericht om een einde te maken aan dit soort louche praktijken. Zo check je op Huispedia direct of de vraagprijs redelijk is, hoe vaak de prijs stiekem is aangepast en wat een realistisch bod zou zijn. Of je nu koper of verkoper bent: je weet altijd waar je aan toe bent. Iedereen kan zo over dezelfde informatie beschikken, op hetzelfde moment. Want dát is eerlijk. 

Een groot deel van de 2,1 miljoen unieke bezoekers per maand steunt deze strijd voor een eerlijke woningmarkt. In de categorie 'Huisvesting' kreeg Huispedia namelijk de meeste stemmen. Dit is het derde jaar op rij dat Huispedia deze prijs in ontvangst neemt.

Maxim Bours, CEO van Huispedia, is blij met de prijs: “We kunnen zelf vinden dat we het goed doen, maar we horen het liever van onze gebruikers. Het aantal stemmen geeft aan dat we op de goede weg zijn in onze strijd voor een eerlijke woningmarkt voor iedereen. Tegelijkertijd zijn er nog te veel oneerlijke praktijken, terwijl de woningnood groter dan ooit is. Er is genoeg werk aan de winkel dus we strijden keihard door.”

Over Website van het Jaar 2023

‘Website van het Jaar’ is de publieksprijs die ieder jaar wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. In totaal werden er dit jaar bijna 500.000 stemmen uitgebracht. Het publiek beoordeelde uit 39 categorieën haar favoriet op inhoud, navigatie, design en kon aangeven in welke mate zij de website zou aanbevelen aan anderen.

Huispedia voor derde jaar op rij verkozen tot Website van het Jaar
Jimmy 24 nov. 2023
Vind je deze informatie nuttig?
Bedankt voor je feedback.

Hoe zouden we jou beter kunnen helpen?

Geef in je eigen woorden aan waar het over gaat. We bekijken alle feedback maar kunnen daar niet op reageren.

Feedback moet minimaal 10 tekens bevatten

Wil je op de hoogte blijven?