• Pers
  • Huispedia verkozen als Populairste website van het jaar 2021

Huispedia verkozen als Populairste website van het jaar 2021.


Geschreven door Jimmy Geplaatst op 9 dec. 2021 2 min. lezen

Huispedia is verkozen als Populairste website van het jaar 2021 in de categorie ‘Huisvesting’. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Multiscope in samenwerking met Emerce, waarbij naast populariteit ook de kwaliteit van de genomineerden wordt gemeten.

Sinds de oprichting in 2018 werkt Huispedia aan een transparantere woningmarkt voor iedereen. Als eerste 100% onafhankelijke partij heeft Huispedia online bieden voor iedereen geïntroduceerd. Daarnaast samen met makelaars en zelfverkopers meer woningaanbod op één plek gekregen. En een groei gerealiseerd van 3 miljoen bezoekende Nederlanders per maand in 2021. Huispedia is daarom verkozen als ‘Populairste website van het jaar 2021’ in de categorie huisvesting.

Over Huispedia

Want voor de meeste van ons is ons huis ons grootste bezit. En vaak ook meteen onze grootste schuld. Toch weet niet iedereen wat hun (potentiële) huis precies waard is en wat je precies moet bieden. Welke woningen er beschikbaar zijn, wat een woning waard is en hoe het biedproces uiteindelijk verloopt is namelijk erg ondoorzichtig. Wij vinden dat ontzettend ouderwets.

Daarom maakt Huispedia glashelder wat de waarde is van alle huizen in Nederland. Om zo beter keuzes te kunnen maken met de juiste informatie. Van actuele huizenmarkt updates tot het vinden van de juiste makelaar. Vrijblijvend je woning ‘Alleen bij goed bod’ te zetten of toch volledig gratis zelf verkopen. Alles volgens transparante en duidelijke stappen. Of je aankoper, zelfverkoper of makelaar bent. Met Huispedia weet je altijd waar jouw huis staat.

Voor vragen neem contact met ons op via [email protected] of via de contactknop.

Huispedia verkozen als Populairste website van het jaar 2021
Jimmy 12 sep. 2023
Vind je deze informatie nuttig?
Bedankt voor je feedback.

Hoe zouden we jou beter kunnen helpen?

Geef in je eigen woorden aan waar het over gaat. We bekijken alle feedback maar kunnen daar niet op reageren.

Feedback moet minimaal 10 tekens bevatten

Wil je op de hoogte blijven?