• Pers
  • Huispedia wederom verkozen tot Populairste Website van het Jaar

Huispedia wederom verkozen tot Populairste Website van het Jaar.


Geschreven door Jimmy Geplaatst op 9 dec. 2022 2 min. lezen

Huispedia is voor het tweede jaar op rij verkozen tot Populairste Website van het Jaar 2022 in de categorie ‘Huisvesting’. Bij de jaarlijkse verkiezing, die wordt georganiseerd door onderzoeksbureau Multiscope en Emerce, wordt zowel populariteit als kwaliteit gemeten.

In 2018 is Huispedia opgericht om de woningmarkt transparanter te maken. Huispedia introduceerde als eerste 100% onafhankelijke partij een eerlijk systeem om online biedingen mogelijk te maken en deze vast te leggen. Dit systeem wordt nu in de gehele markt wordt gebruikt. Op het platform vinden bezoekers actuele woningwaardes in het grootste aanbod van woningen, waardoor men met de juiste informatie keuzes kan maken rondom wonen. Dit betaalt zich uit met meer dan drie miljoen bezoekers per maand en nu de verkiezing tot Populairste Website van het Jaar 2022. Dit is het tweede jaar op rij dat Huispedia de prijs in ontvangst neemt: in 2021 werd Huispedia ook verkozen tot Populairste Website van het Jaar.

“Uiteindelijk gaat het om onze gebruikers”

Er werden ruim 454.000 stemmen uitgebracht bij de verkiezing tot ‘Website van het Jaar 2022’. Huispedia is beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9,13. Op een schaal van een tot vijf zijn het ontwerp, de inhoud en de navigatie van het plaform beoordeeld met 4,7 sterren. Maxim Bours, mede-oprichter en CEO van Huispedia is blij met de resultaten: “Uiteindelijk gaat het er niet om wat we zelf vinden van ons platform, maar wat onze gebruikers vinden. Het aantal stemmen en de beoordelingen geven aan dat ons platform wordt gewaardeerd en daar doen we het allemaal voor.” Bours vervolgt: “We zijn ook blij met de feedback van gebruikers, waarmee we ons platform verder kunnen verbeteren. Zodat we de woningmarkt toegankelijker kunnen maken en onze gebruikers nog meer zelf de regie kunnen pakken.”

Over Website van het Jaar 2022

´Website van het Jaar´ is de publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Het publiek beoordeelde dit jaar uit 39 categorieën zijn favoriet op inhoud, navigatie, design en konden aangeven in welke mate zij de site zou aanbevelen aan anderen.

Voor vragen neem contact met ons op via [email protected].

Huispedia wederom verkozen tot Populairste Website van het Jaar
Jimmy 15 sep. 2023
Vind je deze informatie nuttig?
Bedankt voor je feedback.

Hoe zouden we jou beter kunnen helpen?

Geef in je eigen woorden aan waar het over gaat. We bekijken alle feedback maar kunnen daar niet op reageren.

Feedback moet minimaal 10 tekens bevatten

Wil je op de hoogte blijven?