Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oudeschans

Begrijp de huizenprijzen in Oudeschans met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudeschans

Oudeschans is een plaats in de gemeente Westerwolde. Deze plaats telt volgens het CBS 24.700 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudeschans. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 291.732 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 291.732
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Oudeschans

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudeschans is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudeschans moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oudeschans.

Woningen recent verkocht in Oudeschans

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudeschans. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudeschans.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudeschans. Een eengezinswoning in Oudeschans komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudeschans

In Oudeschans wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudeschans

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudeschans (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudeschans

Starterswoningen in Oudeschans zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oudeschans zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudeschans zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudeschans? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudeschans

Wil je een huis kopen in Oudeschans? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudeschans . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudeschans alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudeschans.

Bekijk alle koopwoningen in Oudeschans. Zoek je huurwoning in Oudeschans? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudeschans

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudeschans is 1.864 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (1.851 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudeschans

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudeschans vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oudeschans

Oudeschans bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.