De Huizenmarkt in Oudendijk (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oudendijk

Woningmarkt Oudendijk

Oudendijk is een plaats in de gemeente Koggenland. Deze plaats telt volgens het CBS 22.675 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudendijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 585.296 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 585.296
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oudendijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudendijk is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudendijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oudendijk

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudendijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudendijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudendijk. Een eengezinswoning in Oudendijk komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudendijk

In Oudendijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudendijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudendijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oudendijk
Binnenring: Nederland

Oudendijk waar ligt dat?

Woningen te koop Oudendijk

Wil je een huis kopen in Oudendijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudendijk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudendijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudendijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oudendijk. Zoek je huurwoning in Oudendijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oudendijk

Starterswoningen in Oudendijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oudendijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudendijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oudendijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oudendijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudendijk is 3.995 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.360 euro).

Leeftijden Oudendijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudendijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oudendijk

Oudendijk bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.