logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oudendijk

Begrijp de huizenprijzen in Oudendijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oudendijk

Oudendijk is een plaats in de gemeente Koggenland. Deze plaats telt volgens het CBS 23.509 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudendijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 516.275 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 516.275
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oudendijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oudendijk is 66 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oudendijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oudendijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oudendijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oudendijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oudendijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oudendijk. Een eengezinswoning in Oudendijk komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oudendijk

In Oudendijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oudendijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oudendijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oudendijk

Starterswoningen in Oudendijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oudendijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oudendijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oudendijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oudendijk

Wil je een huis kopen in Oudendijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oudendijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oudendijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oudendijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oudendijk.

Bekijk alle koopwoningen in Oudendijk. Zoek je huurwoning in Oudendijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oudendijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oudendijk is 2.741 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.019 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oudendijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oudendijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oudendijk

Oudendijk bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.