logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oosterhout

Begrijp de huizenprijzen in Oosterhout met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosterhout

Oosterhout is een plaats in de gemeente Overbetuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 48.707 inwoners. Momenteel staan er 81 woningen te koop en zijn er recent 323 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterhout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 369.823 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 81
Woningen recent verkocht 323
Gemiddelde vraagprijs € 369.823
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Oosterhout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterhout is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterhout moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterhout.

Woningen recent verkocht in Oosterhout

Er zijn recent 323 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterhout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterhout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterhout. Een eengezinswoning in Oosterhout komt het meest (65%) voor. Daarna komt een bungalow met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterhout

In Oosterhout wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterhout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterhout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oosterhout

Starterswoningen in Oosterhout zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterhout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterhout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosterhout? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosterhout

Wil je een huis kopen in Oosterhout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterhout . Er staan momenteel 81 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterhout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterhout.

Bekijk alle koopwoningen in Oosterhout. Zoek je huurwoning in Oosterhout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosterhout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterhout is 4.250 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.050 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosterhout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterhout vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oosterhout

Oosterhout bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.