logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Noorden

Begrijp de huizenprijzen in Noorden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noorden

Noorden is een plaats in de gemeente Nieuwkoop. Deze plaats telt volgens het CBS 29.463 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noorden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 582.236 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 582.236
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Noorden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noorden is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noorden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noorden.

Woningen recent verkocht in Noorden

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noorden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noorden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noorden. Een eengezinswoning in Noorden komt het meest (63%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noorden

In Noorden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noorden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noorden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Noorden

Starterswoningen in Noorden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Noorden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noorden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noorden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noorden

Wil je een huis kopen in Noorden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noorden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noorden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noorden.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Noorden.

Bekijk alle koopwoningen in Noorden. Zoek je huurwoning in Noorden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noorden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noorden is 3.593 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.775 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noorden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noorden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Noorden

Noorden bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.