De Huizenmarkt in Noorden (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Noorden

Woningmarkt Noorden

Noorden is een plaats in de gemeente Nieuwkoop. Deze plaats telt volgens het CBS 18.820 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noorden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 570.400 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 570.400
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Noorden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noorden is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noorden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noorden.

Woningen recent verkocht in Noorden

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noorden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noorden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noorden. Een eengezinswoning in Noorden komt het meest (63%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noorden

In Noorden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noorden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noorden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noorden
Binnenring: Nederland

Noorden waar ligt dat?

Woningen te koop Noorden

Wil je een huis kopen in Noorden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noorden . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noorden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noorden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noorden. Zoek je huurwoning in Noorden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Noorden

Starterswoningen in Noorden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Noorden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noorden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noorden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noorden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noorden is 4.113 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.285 euro).

Leeftijden Noorden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noorden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Noorden

Noorden bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.