Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuwe Pekela

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwe Pekela met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwe Pekela

Nieuwe Pekela is een plaats in de gemeente Pekela. Deze plaats telt volgens het CBS 13.745 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwe Pekela. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 302.784 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 302.784
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nieuwe Pekela

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwe Pekela is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwe Pekela kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwe Pekela

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwe Pekela. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwe Pekela.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwe Pekela. Een eengezinswoning in Nieuwe Pekela komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwe Pekela

In Nieuwe Pekela wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwe Pekela

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwe Pekela (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwe Pekela

Starterswoningen in Nieuwe Pekela zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwe Pekela zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwe Pekela zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwe Pekela? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwe Pekela

Wil je een huis kopen in Nieuwe Pekela? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwe Pekela . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwe Pekela alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwe Pekela.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwe Pekela. Zoek je huurwoning in Nieuwe Pekela? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwe Pekela

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwe Pekela is 1.739 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.857 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwe Pekela

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwe Pekela vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuwe Pekela

Nieuwe Pekela bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.