logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuw-Weerdinge

Begrijp de huizenprijzen in Nieuw-Weerdinge met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuw-Weerdinge

Nieuw-Weerdinge is een plaats in de gemeente Emmen. Deze plaats telt volgens het CBS 108.765 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Weerdinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 327.138 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 327.138
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Weerdinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Weerdinge is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Weerdinge kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Weerdinge

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Weerdinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Weerdinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Weerdinge. Een eengezinswoning in Nieuw-Weerdinge komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Weerdinge

In Nieuw-Weerdinge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw-Weerdinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw-Weerdinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuw-Weerdinge

Starterswoningen in Nieuw-Weerdinge zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Weerdinge zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Weerdinge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuw-Weerdinge? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuw-Weerdinge

Wil je een huis kopen in Nieuw-Weerdinge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Weerdinge . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Weerdinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Weerdinge.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuw-Weerdinge. Zoek je huurwoning in Nieuw-Weerdinge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuw-Weerdinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Weerdinge is 2.557 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.381 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuw-Weerdinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Weerdinge vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuw-Weerdinge

Nieuw-Weerdinge bestaat uit 27 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.