De Huizenmarkt in Nieuw-Weerdinge (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuw-Weerdinge

Woningmarkt Nieuw-Weerdinge

Nieuw-Weerdinge is een plaats in de gemeente Emmen. Deze plaats telt volgens het CBS 107.120 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Weerdinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 289.599 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 289.599
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Weerdinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Weerdinge is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Weerdinge kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Weerdinge

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Weerdinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Weerdinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Weerdinge. Een eengezinswoning in Nieuw-Weerdinge komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Weerdinge

In Nieuw-Weerdinge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw-Weerdinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw-Weerdinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuw-Weerdinge
Binnenring: Nederland

Nieuw-Weerdinge waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuw-Weerdinge

Wil je een huis kopen in Nieuw-Weerdinge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Weerdinge . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Weerdinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Weerdinge.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuw-Weerdinge. Zoek je huurwoning in Nieuw-Weerdinge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuw-Weerdinge

Starterswoningen in Nieuw-Weerdinge zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Weerdinge zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Weerdinge zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuw-Weerdinge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuw-Weerdinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Weerdinge is 2.496 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.198 euro).

Leeftijden Nieuw-Weerdinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Weerdinge vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuw-Weerdinge

Nieuw-Weerdinge bestaat uit 27 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.