Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuw-Schoonebeek

Begrijp de huizenprijzen in Nieuw-Schoonebeek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuw-Schoonebeek

Nieuw-Schoonebeek is een plaats in de gemeente Emmen. Deze plaats telt volgens het CBS 107.120 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Schoonebeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 443.064 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 443.064
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Schoonebeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Schoonebeek is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Schoonebeek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Schoonebeek

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Schoonebeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Schoonebeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Schoonebeek. Een eengezinswoning in Nieuw-Schoonebeek komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Schoonebeek

In Nieuw-Schoonebeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw-Schoonebeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw-Schoonebeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuw-Schoonebeek

Starterswoningen in Nieuw-Schoonebeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Schoonebeek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Schoonebeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuw-Schoonebeek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuw-Schoonebeek

Wil je een huis kopen in Nieuw-Schoonebeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Schoonebeek . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Schoonebeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Schoonebeek.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuw-Schoonebeek. Zoek je huurwoning in Nieuw-Schoonebeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuw-Schoonebeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Schoonebeek is 2.698 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.580 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuw-Schoonebeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Schoonebeek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuw-Schoonebeek

Nieuw-Schoonebeek bestaat uit 27 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.