De Huizenmarkt in Nederhorst den Berg (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nederhorst den Berg

Woningmarkt Nederhorst den Berg

Nederhorst den Berg is een plaats in de gemeente Wijdemeren. Deze plaats telt volgens het CBS 25.480 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederhorst den Berg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 881.302 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 881.302
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Nederhorst den Berg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nederhorst den Berg is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nederhorst den Berg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nederhorst den Berg.

Woningen recent verkocht in Nederhorst den Berg

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederhorst den Berg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nederhorst den Berg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nederhorst den Berg. Een eengezinswoning in Nederhorst den Berg komt het meest (77%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nederhorst den Berg

In Nederhorst den Berg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nederhorst den Berg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nederhorst den Berg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nederhorst den Berg
Binnenring: Nederland

Nederhorst den Berg waar ligt dat?

Woningen te koop Nederhorst den Berg

Wil je een huis kopen in Nederhorst den Berg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nederhorst den Berg . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nederhorst den Berg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nederhorst den Berg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nederhorst den Berg. Zoek je huurwoning in Nederhorst den Berg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nederhorst den Berg

Starterswoningen in Nederhorst den Berg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nederhorst den Berg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nederhorst den Berg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nederhorst den Berg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nederhorst den Berg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nederhorst den Berg is 4.589 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.259 euro).

Leeftijden Nederhorst den Berg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nederhorst den Berg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nederhorst den Berg

Nederhorst den Berg bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.