logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nederhorst den Berg

Begrijp de huizenprijzen in Nederhorst den Berg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nederhorst den Berg

Nederhorst den Berg is een plaats in de gemeente Wijdemeren. Deze plaats telt volgens het CBS 24.659 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederhorst den Berg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 857.960 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 857.960
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nederhorst den Berg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nederhorst den Berg is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nederhorst den Berg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nederhorst den Berg.

Woningen recent verkocht in Nederhorst den Berg

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nederhorst den Berg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nederhorst den Berg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nederhorst den Berg. Een eengezinswoning in Nederhorst den Berg komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nederhorst den Berg

In Nederhorst den Berg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nederhorst den Berg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nederhorst den Berg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nederhorst den Berg

Starterswoningen in Nederhorst den Berg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nederhorst den Berg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nederhorst den Berg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nederhorst den Berg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nederhorst den Berg

Wil je een huis kopen in Nederhorst den Berg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nederhorst den Berg . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nederhorst den Berg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nederhorst den Berg.

Bekijk alle koopwoningen in Nederhorst den Berg. Zoek je huurwoning in Nederhorst den Berg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nederhorst den Berg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nederhorst den Berg is 4.559 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.591 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nederhorst den Berg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nederhorst den Berg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nederhorst den Berg

Nederhorst den Berg bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.